Кои сме ние

Image

Мариета Станкова

Икономист по образование с дълъг професионален опит в печатните медии.

Ентусиаст без граници, приключенец и естет по душа. Винаги с усмивка, тя е творческият двигател в екипа, всичко й се получава като на шега. Изпипва всяко нещо до най – малкия детайл, любимата й фраза е „ Магията е в малките неща” .  Модните тенденции никога не й убягват -  както на подиума, така и в интериора.

Image

Катя Петрова

Като една истинска Дева е взискателна, аналитична и прецизна. Обожава животинките и не случайно професията й е ветеринарен лекар. Творецът в нея я съпътства от дете. Надарена със сръчни ръце и фантазия, които й помагат, с постоянство и търпение успява да се справи с всяко ново предизвикателство.  Благодарение на перфекционизма си  тя изпипва прецизно всичко до най – малкия детайл.

Image

Йорданка Георгиева

Графичен дизайнер

С професионален опит в областта на графичния дизайн повече от 6 години. Със своя артистичен дух, съумява да превърне дарбата си в професия. Позитивизмът и упоритостта й довеждат до успешен край всичко, с което се захване.

Разбираме, че всеки по своему е индивидуален, затова с радост Ви каним на необвързваща среща, за да  споделите Вашите идеи, да разкажете за Вашите мечти да обмислим и предложим индивидуална оферта съобразена с желания, критерии и бюджет.

Свържете се с нас, разкажете ни за Вашите идеи и чуйте как още можем да Ви помогнем!

Да внесем усмивки и незабравими емоции!